Το Θεσπέσιο Δώρο της Σοκολάτας ÉSOPHY Chocolates

Λάτρεις των εξαιρετικών γεύσεων μαζευτείτε κοντά γιατί σήμερα θα μιλήσουμε για το θεσπέσιο δώρο της σοκολάτας!

Δεν είμαι απλά μια Food Photographer… αλλά μια πιστή ακόλουθος και λάτρης της σοκολάτας. Ψάχνω διαρκώς και ανακαλύπτω brands και γεύσεις σοκολάτας που έχουν μοναδική σύνθεση και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Το Brand ÉSOPHY Chocolates είναι η επιτομή του top chocolate brand. Ποιο είναι το μυστικό τους; Η προσήλωση στην ποιότητα και η συνοχή στην επικοινωνία του brand τους.

 

Η επιτυχία της Σοκολάτας έχει να μας διδάξει πολλά!

Σήμερα θα σας προσφέρω μερικές νόστιμες ιδέες σχετικά με τη σημασία των σταθερών συνεργασιών που αναπτύσσονται σταθερά μαζί με τo brand σας. Ναι, ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για την επιτυχία του ταπεινού καρπού της σοκολάτας που έχει καταφέρει να γίνει το νούμερο 1 αγαπημένο γλυκό στον πλανήτη.

Μα πως τα κατάφερε θα με ρωτήσετε… Με την επένδυση σε σταθερές συμμαχίες με άτομα που έτρεφαν την ίδια αγάπη για την γεύση της σοκολάτας. Οταν οι παραγωγοί ή σχεδιαστές ή οι επιχειρηματίες βρουν συνεργάτες που κατανοούν τις αξίες σας και τι αντιπροσωπεύει το brand τους, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να το αναδείξει και να του δώσει φτερά ώστε να ξεχωρίσει.

Ενα από τα καθοριστικά στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, η καλή ποιότητα εικόνας στον ιστότοπο μιας επιχείρησης. To ξέρατε ότι κάποτε η σοκολάτα ήταν τόσο ακριβή που ελάχιστοι άνθρωποι μπορούσαν να την αποκτήσουν; Κυκλοφορούσαν εικόνες με μπάρες σοκολάτας σαν να ήταν ένα μυθικό κομμάτι που έπεσε από τον Παράδεισο. Ο κόσμος ονειρευόταν ότι κάποια στιγμή θα κατάφερνε να δοκιμάσει αυτό το σπάνιο γλυκό της αριστοκρατίας και κοιτούσε με λαχτάρα τις εικόνες στις εφημερίδες της εποχής.

Ετσι ακριβώς λειτουργεί και σήμερα η δύναμη επιρροής των φωτογραφιών για την επικοινωνία ενός brand με το κοινό που στοχεύει. Φτάνει μπροστά στα μάτια του κοινού και το σαγηνεύει ώστε να το λαχταρήσουν και να το αποκτήσουν όσο πιο σύντομα μπορούν. Οι φωτογραφίες είναι ο βασικός παράγοντας για να ενισχυθεί σημαντικά η ανάπτυξη του μάρκετινγκ και των πωλήσεών σας.

 

Το Θεσπέσιο Δώρο της Σοκολάτας ÉSOPHY Chocolates

 

Η ανάπτυξη της Σοκολάτας βασίζεται στην σταθερότητα

Η αρμονία και η σταθερότητα πάνε μαζί σε όλους τους τομείς της ζωής. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην αφανή δύναμη των σταθερών συνεργασιών. Όταν βρίσκετε συνεργάτες που μοιράζονται το όραμα και τις αξίες σας, δημιουργείται ένα αρμονικό περιβάλλον όπου βοηθά το brand σας να ευδοκιμήσει. Αυτές οι συνεργασίες είναι σαν ένα καλοφτιαγμένο μείγμα σοκολάτας που μένει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε συστατικό συμπληρώνει το ένα το άλλο τέλεια. Από τους ντόπιους παραγωγούς που παρέχουν τα φρέσκα συστατικά σας έως τους σχεδιαστές που δημιουργούν τα γραφικά της επωνυμίας σας, κάθε συνεργάτης παίζει καθοριστικό ρόλο στην οικοδόμηση της ταυτότητας του brand σας.

 

Γιατί είναι τόσο σημαντική η σταθερότητα;

Λοιπόν, σκεφτείτε το ως εξής, δεν θα θέλατε να αλλάζετε συνέχεια μια επιτυχημένη συνταγή σας κάθε φορά που την  μαγειρεύετε, σωστά; Η συνέπεια είναι το κλειδί, και αυτό ισχύει και για το brand σας. Καλλιεργώντας μακροχρόνιες σχέσεις με αξιόπιστους συνεργάτες, οικοδομείτε εμπιστοσύνη και διασφαλίζετε ότι το μήνυμα του brand σας παραμένει συνεπές με την πάροδο του χρόνου. Είναι σαν να έχετε ένα μυστικό συστατικό που δίνει στο brand σας μια μοναδική γεύση/αίσθηση που οι πελάτες αναγνωρίζουν και αγαπούν.

Τώρα, ας δώσουμε λίγη προσοχή στον ρόλο της καλής ποιότητας εικόνας στον ιστότοπο του brand σας. Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, οι εικόνες είναι το παν. Όταν οι δυνητικοί πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, θέλουν να παρασυρθούν από λαχταριστές εικόνες που κάνουν τους γευστικούς κάλυκες τους να λαχταρούν αυτό που είναι μπροστά στην οθόνη. Οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες δημιουργούν μια αισθητηριακή εμπειρία που αιχμαλωτίζει την προσοχή του κοινού και αφήνει μια έντονη εντύπωση.

 

Το Θεσπέσιο Δώρο της Σοκολάτας ÉSOPHY Chocolates

 

 

Η δύναμη της φωτογραφίας στο Digital Branding

Ας υποθέσουμε ότι πέφτετε πάνω στον ιστότοπο μιας μάρκας τροφίμων με φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης και κακού φωτισμού. Σας παρασύρει να δοκιμάσετε τα προϊόντα τους; Πιθανώς όχι. Αλλά όταν βλέπεις εκπληκτικές εικόνες που αποτυπώνουν τις νόστιμες λεπτομέρειες κάθε πιάτου, είναι δύσκολο να αντισταθείς. Η καλή ποιότητα εικόνας προβάλλει το φαγητό με το καλύτερο δυνατό φως και αναδεικνύει αμέσως την αντιληπτή αξία του brand σας.

Αλλά δεν είναι απαραίτητες οι φωτογραφίες μόνο για να κάνετε τον ιστότοπό σας οπτικά ελκυστικό. Εχουν αντίκτυπο και στην ανάπτυξη του μάρκετινγκ και των πωλήσεών σας. Οι εντυπωσιακές εικόνες μπορούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προσέλκυση νέων πελατών και τη μετατροπή τους σε πιστούς θαυμαστές. Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram ξεχυλίζουν από #foodlovers που αναζητούν την επόμενη γαστρονομική τους περιπέτεια. Όταν επιδεικνύετε τις λαχταριστές δημιουργίες σας με επαγγελματικές φωτογραφίες, είναι πιο πιθανό να τραβήξετε την προσοχή τους και να τους εμπνεύσετε να δοκιμάσουν τα προϊόντα σας.

 

 

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Σοκολάτας

Ακόμα και σήμερα που όλοι έχουν την δυνατότητα να αγοράσουμε όποια σοκολάτα κυκλοφορεί, μόλις δούμε μια νέα πρόταση μέσα από μια εξαιρετική φωτογραφία, θέλουμε αμέσως να την δοκιμάσουμε. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν τα υπέροχα products σας να παρουσιάζονται όμορφα, συνδέουν το brand σας με την ποιότητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη φροντίδα. Αυτό από μόνο του οικοδομεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, κάνοντας τους πελάτες πιο σίγουρους για τις αγοραστικές τους αποφάσεις. Το από στόμα σε στόμα μάρκετινγκ γίνεται παιχνιδάκι όταν οι πελάτες σας γίνονται υποστηρικτές του brand, μοιράζοντας τις υπέροχες φωτογραφίες σας με τους φίλους τους.

Έτσι, η κοινότητα που αγαπά την υψηλή αισθητική και γαστρονομία γίνεται μια δυνατή ομάδα υποστήριξης του δικού σας brand. Είναι ολοφάνερο πως αν αλλάζετε διαρκώς συνεργάτες πως είναι αδύνατον να αποτυπωθούν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του δικού σας brand από ανθρώπους που σας γνωρίζουν μια ημέρα. Επενδύστε συνειδητά σε σταθερές συνεργασίες με ανθρώπους που σας γνωρίζουν σε βάθος.

Μην ξεχνάτε ότι οι φωτογραφίες λειτουργούν σαν το βασικό ορεκτικό για να ανακαλύψουν το σύνολο και την ποιότητα του brand σας. Είναι το κατώφλι για την δημιουργία μιας εμπειρίας και μιας σχέσης με τους πελάτες σας, που θέλετε να κρατήσει για μια ολόκληρη ζωή, σωστά;

Σήμερα οι απαιτήσεις και η αισθητική μέσα στα social media καλλιεργεί έντονο ανταγωνισμό για την προσοχή και την προτίμηση των πελατών. Η επένδυση χρόνου και προσπάθειας καθώς και η συνεργασία με επαγγελματίες φωτογράφους σας ανταμείβει μακροπρόθεσμα με αύξηση των πωλήσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό branded digital content!

 

Απολαύστε το digital content που δημιουργήαμε για τον αγαπημένο μας πελάτη ÉSOPHY Chocolates.

 

What's the article about

Share it
Blog Posts
@monikakritikou

Ask for quote

Θα χαρώ να συζητήσουμε για την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε για την επιχείρησή σας
Project: