Δημιουργία Περιεχομένου Wine Photography

H 10χρονη εργασιακή μου εμπειρία στην βιομηχανία των Fast Moving Consumer Goods και στον κλάδο του κρασιού (Wine Photography), μου έδειξε τη σημασία της διαφημιστικής φωτογραφίας και του σημαντικού ρόλου που παίζει η φωτογραφία στο χτίσιμο των Brands. Οι γνώσεις μου πάνω στο marketing σε συνδυασμό με τη φωτογραφική τεχνική και τη δημιουργικότητά μου, με έκαναν να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες της κάθε διαφημιστικής φωτογράφισης και να τις μετουσιώσω σε ένα μέσο άμεσης επικοινωνίας μέσα στον ψηφιακό κόσμο των websites και των Social Media.

Η επαγγελματική μου εμπειρία και οι πολυάρθιμες συνεργασίες με γνωστά wine brands μου έχουν δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσω και να υλοποιήσω ολοκληρωμένα πακέτα wine photography για digital visual content. Σε συνενόηση με τον πελάτη ή/και με την διαφημιστική που χειρίζεται το wine brand, προσφέρω λύσεις σε ολόκληρο το φάσμα των αναγκών επικοινωνίας ενός wine label.

 

Wine Photography Content

Συμμετέχω ενεργά στην δημιουργία wine photography content, από τον αρχικό σχεδιασμό  οινικού branding μέχρι τη δημιουργία σύγχρονων συνθέσεων. Επιπλέον, ακολουθώ πιστά τις οδηγίες για την παραγωγή υλικού wine visual content για το website, τα social media και το online wine branding της κάθε εταιρείας. Είμαι κοντά σε κάθε βήμα του brand, καλύπτω τις οινικές εκδηλώσεις και τα press events, πάντα σε συντονισμό με την στρατηγική επικοινωνίας του wine brand. Η κάθε λήψη που κάνω έχει ως μοναδικό στόχο την αναβάθμιση του wine brand value, την κατακόρυφη αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand και τελικά την αύξηση των πωλήσεων.

 

Wine Storytelling

Το wine storytelling είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εικόνα. Αυτός είναι και λόγος που το Wine Photography έχει χαρακτηριστεί ως ένας κορυφαίος και άκρως ανταγωνιστός κλάδος της φωτογραφίας Food & Lifestyle. Τα οινοποίεια και οι επαγγελματίες του κρασιού χρειάζονται εξαιρετικές φωτογραφίες για να δείξουν τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά επικοινωνίας με το κοινό που αναζητά νέες προτάσεις κρασιού, κάθε χρόνο.

Η υλοποίηση αμέτρητων wine photography concepts είτε για editorials είτε για marketing & branding, με βοήθησε να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης με μερικά από τα πιο γνωστά wine brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη.  Ακολουθώντας με δημιουργικό μάτι τo αρχικό briefing κάθε πελάτη, είχε τόση μεγάλη επιτυχία που πολύ σύντομα βρέθηκα να φωτογραφίζω για γνωστές αλυσίδες που φιλοξενούν κορυφαία κρασιά.

 

Wine Photography Υπηρεσίες

Θέλετε μοναδικό περιεχόμενο φωτογραφιών κρασιού για το δικο σας wine brand; Χρειάζονται ανανέωση οι φωτογραφίες στο website, στο blog και στα social media σας; Ελάτε να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, ώστε να έχετε εικόνες που θα τραβάνε την προσοχή του κοινού. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

 

Πρόσφατες Συνεργασίες

 

What's the article about

Share it
Blog Posts
@monikakritikou

Ask for quote

Θα χαρώ να συζητήσουμε για την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε για την επιχείρησή σας
Project: