Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι μία μέρα που μας δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστούμε τις γυναίκες πρωτοπόρους για τους αγώνες τους, ώστε αυτές των μετέπειτα γενιών να μπορούν να απολαμβάνουν μια δικαιότερη πραγματικότητα. Ακόμα και σήμερα γυναίκες σε όλον τον κόσμο παλεύουν για δικαιώματα που σε άλλες θεωρούνται δεδομένες. Σίγουρα όμως, ακόμα και σε χώρες που θεωρούνται προηγμένες, υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης για τη θέση και τη ζωή της γυναίκας στην κοινωνία.

 

Γυναίκες Επιχειρηματίες

Στην Ελλάδα, η γυναίκα έχει ξεκινήσει να παίρνει τα ηνία της επαγγελματικής της ζωής. Όλο και περισσότερες γυναίκες, εδώ και δεκαετίες, επιλέγουν τη ζωή έξω από το σπίτι και απαιτούν τη θέση τους ως επιχειρηματίας. Με αυτό το σκεπτικό, θέλω να τιμήσω τις γυναίκες και τις προσπάθειές τους σε όλο το επιχειρηματικό φάσμα.

 

Επαγγελματικά Πορταίτα

Η σημαντικότητα ενός επαγγελματικού πορταίτου είναι μεγάλη, καθώς είναι η εικόνα κάθε επιχειρηματία προς τα έξω, κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων. Όλοι γνωρίζουμε την επιρροή καναλιών όπως το facebook, instagram ή linkedin και κάθε επαγγελματίες χρησιμοποιεί τα παραπάνω ως εργαλείας προώθησης. Η εικόνα, λοιπόν, που αποφασίζουμε να προβάλλουμε έχει άμεση σύνδεση με το branding που επιθυμούμε να χτίσουμε για την επιχείρησή μας.

Σκοπός μου είναι να προσφέρω σε μία τυχερή επιχειρηματία επαγγελματικά πορτραίτα που θα τη βοηθήσουν να βελτιώση την online εικόνας της.
Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, η διαδικασία είναι απλή:
Αφήστε ένα σχόλιο, λέγοντας γιατί θεωρείτε ότι αυτή η φωτογράφιση μπορεί να σας βοηθήσει στο νέο instagram account Monika Kritikou

Σημειώσεις:
– Η φωτογράφιση θα γίνει εντός του 2020, μετά από συνεννόηση
– Η φωτογράφιση θα γίνει στην Αθήνα, οπότε αν ο τόπος διαμονής σας είναι διαφορετικός θα πρέπει να ταξιδέψετε για εκείνη την ημέρα.
– Η φωτογράφιση θα διαρκέσει έως 2 ώρες και θα λαβετε 10 φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή
– Όλες οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα social media κανάλια, καθώς και για digital branding, αλλά όχι για εμπορικούς σκοπούς.
– Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρεται η δημιουργός της φωτογραφίας
–  Styling, Ρουχισμός, Μακιγιάζ & Κόμμωση είναι δικές σας υποχρεώσεις.

Θα χαρώ να διαβάσω τις ιστορίες σας!

Monika Kritikou Photographer - Business Portraits

Βίκυ Κολοβού – Head of Marketing at Behavioral Signals

Monika Kritikou Photographer - Business Portraits

Αριάδνη Νικάκη – PR & Events

Monika Kritikou Photographer - Business Portraits

Πέπη Νικολοπούλου – Επιχειρηματίας & blogger

Monika Kritikou Photographer - Business Portraits

Χρίστίνα Ματθαίου – Προπονήτρια & Ιδρύτρια Weight FightTM

Monika Kritikou Photographer - Business Portraits
Νατάσσα Γιαννοπούλου  – Online marketing professional

What's the article about

Share it
Blog Posts
@monikakritikou

Ask for quote

Θα χαρώ να συζητήσουμε για την εικόνα που επιθυμείτε να προβάλλετε για την επιχείρησή σας
Project: